0
0,00 DKK
0

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de produkter, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Se fuld beskrivelse af anvendte cookies i bunden af denne side.

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer / produkter, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Dine persondata brugt til køb på webshop, skal ifølge regnskabsloven gemmes i 5 år, hvorefter det vil blive slettet. 
Skulle du have afgivet andet information til os, kan du altid kontakte os og få oplyst hvornår det bliver slettet.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  info@3rkontor.dk  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

3R Kontor ]
Oddervej 84  ]
Oddervej 84, 8270 Højbjerg  ]
Telefon: [  70 70 79 70  ]
Email: [  info@3rkontor.dk  ]

Liste over anvendte cookies: (Usorteret)
 

Navn Udbyder formål Udløber
__tawkuuid Tawk.to Indsamle data omkring brug af hjemmeside, til brug i live chat.
Bl.a. for at se hvilke sider der har været besøgt, så vi hurtigere kan hjælpe
11 måneder
_ga Google Bruges af Google analytics til at skælne mellem brugere. 2 år
_gid Google Bruges af Google analytics til at skælne mellem brugere. 24 timer
_gat Google Bruges af Google til at styre antallet af sessioner den kan modtage
på serveren af gangen.
1 minut
ASPSESSIONIDSADRBTBT Dandomain Dandomain statistik Når browser lukkes
ASPSESSIONIDSCARBTAS Dandomain Dandomain statistik Når browser lukkes
SNC Dandomain 2 år
SNS Dandomain Når browser lukkes
TawkConnectionTime Tawk.to Cookie brugt for at forbinde til Live chat Når browser lukkes
TawkCookie Tawk.to Cookie brugt af live chat. 2 år
Tawk_593fddefb3d02e11ecc69af9 Tawk.to Brugt af live chat til at huske din session, så en samtale
kan genoptages efter længere tid.
6 måneder
_hjIncludedInSample Hotjar Brugt til at lade Hotjar vide om man er en rigtig bruger, eller
en del af en test
Når browser lukkes
_pk_id Matomo Giver brugeren et ID til brug i Matomo 2 år
_pk_ses Matomo Giver brugerens session et ID til brug i Matomo 30 minutter
rcHistory Dandomain 4 dage
ASPSESSIONIDCACTDTDR Dandomain Når browser lukkes
fr Facebook Krypteret Facebook ID og Session ID der sendes til 
Facebook
3 måneder
bcookie LinkedIn Laver et ID, brugt af LinkedIn hvis noget deles fra hjemmesiden 1 år
lidc LinkedIn Routing ingennem til LinkedIn 1 år
BizoID LinkedIn Brugt til analyse i LinkedIn 6 måneder
UserMatchHistory LinkedIn Brugt til analyse i LinkedIn 6 måneder
lang LinkedIn Sætter browser sproget som LinkedIn anvender 6 måneder
bscookie LinkedIn Bruges af LinkedIn  2 år
__cfduid Tawk.to Bruges af Livechat til at genkende brugeren 1 år
ss Tawk.to Bruges af livechat. Når browser lukkes


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev